Dutch company review

Seminautic camper matras

Een Seminatic matras. Je bent het bedrijf misschien wel tegengekomen in je google search naar een goede camper matras. Hieronder vertel ik je mijn ervaringen.

Het proces ging heel soepel. Je kan gewoon langskomen wanneer je tijd hebt. Dan ga je in gesprek met een van de medewerkers en bekijken jullie samen wat de wensen zijn voor het matras. De medewerkers waren heel aardig en gaven je alle tijd om rustig alle opties met te bekijken. Er is de mogelijkheid om op de verschillende matrassen te liggen zodat je zeker weet dat je de goede keuze maakt voor jou. Het is ook een hele grote open ruimte waardoor je kan zien hoe ze het doen, super leuk!

Daarna beginnen ze met het maken van jouw persoonlijke matras. En dit doen ze super snel! Binnen een dag heb je gewoon een heerlijk matras van hoge kwaliteit. Dit is echt genieten, zo gemakkelijk. Ik heb er ook over nagedacht om  zelf het matras te maken. Thuis heb ik een goedkoop matras van de lidl waar ik op een of andere manier heerlijk op slaap, dus waarom niet die knippen op maat en dan de hoes weer vast naaien? Uiteindelijk ben ik heel blij dat ik niet voor die optie ben gegaan. Ik heb namelijk twee grote losse stukken matras, dat zou al een groter gedoe worden dan alleen het matras bijvoorbeeld wat kleiner knippen.

Daarnaast is dit seminautic matras speciaal gemaakt voor campers zodat het goed ventileert, dat wil je wel hebben in een busje. Zeker als je geen “normaal” latten systeem hebt. Ik had wel gezorgd voor een open ruimte en het zoveel mogelijk om een lattenbodem laten lijken die je ook bij de Ikea bijvoorbeeld kan halen. Maar heeft niet de precies vorm en deze matrassen houden hier speciaal rekening mee. In een kleine ruimte wil je dat het goed kan ventileren en niet dat je na een tijdje allemaal schimmel op je matras hebt door de vochtigheid.

Ik heb er nu meerdere weken op geslapen en ben heel erg tevreden. Mijn tante en oom hebben een keer mijn campertje geleend en die vonden het bed ook heerlij liggen. Ik heb echt geen spijt van het kopen van een goed (maar duurder) matras. Je wil wel goed kunnen genieten van je reis en dat kan alleen als je ook goed kan slapen en niet gebroken wakker wordt in de ochtend.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top